Es manté estable la xifra de grups bombolla confinats de les escoles de Sant Cugat

Com la setmana passada, als centres educatius de Sant Cugat hi ha set grups confinats i 180 persones afectades per la Covid-19

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Societat

Publicat el 11/jun/21 per Martí González

Les escoles de Sant Cugat tanquen la setmana amb set grups bombolla confinats, els mateixos que fa set dies. Segons les dades facilitades pel departament d'Educació de la Generalitat, a poc més d'una setmana per acabar el curs, cinc centres de la ciutat tenen algun grup confinat, el que representa un 8% del total. La xifra de persones, entre alumnat i professorat, afectades per la Covid-19 sí que puja lleument fins a 180, 19 més que la setmana passada.

Els centres amb grups confinats són el Gerbert d'Orlach (2), la Farga (2), el Joan Maragall (1), La Floresta (1) i el Pi d'en Xandri (1).

Al Vallès Occidental hi ha 37 centres amb grups confinats, el que suposa una afectació del 7% dels centres de la comarca i prop d'un 16% menys que la setmana passada. A Catalunya, la xifra de grups confinats també baixa, en aquest cas un 16,5% i és de 354, amb 8.396 persones de l'àmbit educatiu a casa. Al país hi ha 273 centres afectats per la Covid-19, un 5,35% del total.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa]