El 'Cupó Diari' de l'ONCE reparteix 210.000 euros a Sant Cugat

Mamadou Diang, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a l'estand de l'Hospital General


  • Comparteix:

El premi s'ha venut a l'estand de l'ONCE, que està dins l'Hospital General de Catalunya / Foto: ACN

El premi s'ha venut a l'estand de l'ONCE, que està dins l'Hospital General de Catalunya / Foto: ACN

L'ONCE ha repartit 210.000 euros a l'Hospital General de Catalunya, al sorteig del 'Cupó Diari' d'aquest passat dijous 10 de juny. Mamadou Diang, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui ha portat la sort a Sant Cugat des de l'estand del centre hospitalari, al carrer Pedro i Pons núm. 1. Mamadou va vendre sis cupons premiats amb 35.000 euros cadascú d'ells. En total, va repartir 210.000 euros.

Sant Cugat del Vallès pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Terrassa, que presta serveis personalitzats a 536 afiliats i afiliades i compta amb 116 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

Enguany, l'ONCE ja ha repartit prop de 34 milions d'euros en premis a Catalunya.

El 'Cupó Diari' de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l'oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar 'La Paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s'afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 19.000 agents venedors, 2.500 d'ells a Catalunya, que integren la seva xarxa de vendes. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l'ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.