Més de 700 alumnes de centres de Sant Cugat s'enfronten a la selectivitat

Enguany el campus de la UIC a Sant Cugat s'incorpora com a espai per examinar-se


  • Comparteix:

Els examens de les PAU s'allarguen fins divendres 11 / Foto: ACN

Els examens de les PAU s'allarguen fins divendres 11 / Foto: ACN

Un total de 702 alumnes de centres santcugatencs es presenten aquest any a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), que han començat aquest dimarts i s'allargaran fins divendres a les 13.30 h. L'Institut Angeleta Ferrer i Sensat és el centre de Sant Cugat que més alumnes presenta a la convocatòria de juny de les PAU, amb 111 estudiants, mentre que des de l'Institut Leonardo da Vinci només n'hi aniran 13.



Per mantenir la descentralització dels tribunals i per reduir la mobilitat de l'alumnat en el context de pandèmia, aquest any, a part de les universitats públiques i de la incorporació dels instituts el curs passat, els centres privats també cedeixen el seu espai per acollir les Proves d'Accés a la Universitat. El campus de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) a Sant Cugat serà un dels nous punts que s'habilitaran per aquestes proves.

El secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Pau Ribas, ha explicat a l'ACN que s'han adaptat "totes les condicions de seguretat i protecció necessàries" per garantir la seguretat contra la covid tant dels 40.000 estudiants com dels 5.000 membres implicats en la realització dels exàmens. D'aquesta manera, es mantindrà l'obligatorietat de la mascareta, les entrades esglaonades, la ventilació a les aules i la distància personal. Aquesta darrera tindrà un petit relaxament respecte a l'any passat, passarà dels 2,5 metres entre persones als dos metres.

Les notes de tall es publicaran el 25 de juny a través del portal d'accés a la universitat. Del 25 al 28 de juny s'obrirà el període de sol·licituds per a la revisió de l'examen i el 7 de juliol se sabran els resultats d'aquestes revisions. La convocatòria extraordinària de les PAU serà el 7, 8 i 9 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.