Sant Cugat lluita contra el càncer a través d'una recol·lecta el 27 de maig

El recapte anirà destinat als pacients i familiars que han patit aquesta malaltia


  • Comparteix:

L'Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat una recol·lecta a Sant Cugat / Foto: AECC

L'Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat una recol·lecta a Sant Cugat / Foto: AECC

La Junta Local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Sant Cugat ja ho té tot a punt per a un nou acte de recol·lecta amb l'objectiu principal de millorar la vida de les persones amb càncer i la dels seus familiars. El recapte tindrà lloc el pròxim 27 maig a la Placeta Joan Raspall, situada al costat de l'escola Joan Maragall, i s'hi podrà fer els donatius de les 8:30 h a 18:30 h. També hi haurà guardioles per poder fer donatius fins a finals del mes de maig a les botigues 'OD boutique', del carrer Major número 9, i 'Mil i una troballes', del Carrer Martorell número 2.

Tots els diners recaptats es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia. L'objectiu de l'organització és, sobretot, "fer costat als pacients, supervivents i familiars que han patit situacions límit a causa de la pandèmia".

La presidenta de l'entitat, Esther Alòs, ha destacat "l'empatia dels ciutadans santcugatencs" i ha remarcat la importància de contribuir i ajudar en temps complicats.





Esther Alòs

L'objectiu de la recol·lecta és garantir que cap pacient, supervivent o familiar es trobi sol davant aquesta malaltia. La investigació i el tractament són aspectes molt importants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.