El primer Bicibox per a bicicletes elèctriques de càrrega compartides s'instal·larà a Mira-sol

És un projecte finançat al 70% per l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia de la UE de promoure la mobilitat sostenible


  • Comparteix:

Aparcament segur de bicicletes bicibox a Sant Joan / Foto: AMB

Aparcament segur de bicicletes bicibox a Sant Joan / Foto: AMB

El primer Bicibox per a bicicletes elèctriques de càrrega compartides s'ubicarà a Mira-sol i està enfocat a millorar el servei dels comerços de la zona: per exemple, perquè els comerciants puguin repartir les seves mercaderies en l'últim quilòmetre o perquè els clients transportin la seva compra. El nou servei, sota el nom Smarthub Mira-sol, s'ubicarà en un local del districte i també inclourà 24 aparcaments per a bicis, 12 taquilles amb endolls per carregar les bateries, un taulell de reparació i un inflador. El projecte té un cost de 100.000 euros, el 70% dels quals assumeix l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT) i la resta l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Aquest és un dels cinc projectes seleccionats per l'EIT Urban Mobility, que pretén transformar la mobilitat a les ciutats europees i finançar solucions de mobilitat innovadores per convertir-les en una realitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.