Les farmàcies, pendents de la confirmació oficial per vendre tests d'antígens

El ministeri de Sanitat ha publicat un esborrany d'un reial decret que permetria a les farmàcies vendre proves ràpides sense recepta


  • Comparteix:

La Farmàcia del Monestir, al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

La Farmàcia del Monestir, al carrer Santiago Rusiñol / Foto: Cugat Mèdia

El ministeri de Sanitat ha fet públic en la seva pàgina web l'esborrany d'un reial decret que, en ser aprovat, permetria als establiments farmacèutics de tot l'estat espanyol vendre proves ràpides de la Covid-19 sense recepta mèdica. Així, segons informa l'Agència Catalana de Notícies (ACN), es podrien distribuir tests d'antígens i d'anticossos a la població. Diferents farmàcies de Sant Cugat han explicat a Cugat Mèdia que encara no n'han estat informats oficialment per part del Col·legi de Farmacèutics.

El farmacèutic Carles Ribas, de la Farmàcia del Monestir, explica que "només tenim la informació de la premsa" i que encara no han rebut cap avís per part del Col·legi Oficial de Farmacèutics. En tot cas, el farmacèutic valora positivament "tot el que sigui posar a l'abast de la ciutadania els tests, sempre que s'informi bé de les possibles lectures que se'n poden fer".

Per la seva banda, la farmacèutica santcugatenca Laura Riera també ha expressat que no han rebut encara la confirmació per part del Col·legi i que, fins que això no passi, "no en fem massa cas, de la informació dels mitjans".




Carles Ribas

Jo valoro positivament tot el que sigui posar a l'abast de la ciutadania sempre i quan s'informi bé de com funcionen els tests i quins són les possibles lectures que se'n poden fer.

Laura Riera

Fins que el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona no ens envia la notícia, en principi no en fem massa cas. Nosaltres la informació l'hem de rebre del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.