L'oficina de Correus de Valldoreix s'ampliarà provisionalment i doblarà l'espai actual

L'EMD busca solucionar els problemes de prestació del servei, que es produeixen actualment per la manca d'espai


  • Comparteix:

Exterior de l'oficina actual de Correus de Valldodreix / Foto: EMD Valldoreix

Exterior de l'oficina actual de Correus de Valldodreix / Foto: EMD Valldoreix

Cues i llargues hores d'espera a l'oficina de Correus de Valldoreix han estat el detonant perquè l'EMD i Correus hagin arribat a l'acord d'ampliar, fins a pràcticament doblar, l'espai actual; de 38 metres quadrats a 61,5 finals. L'objectiu és solucionar els problemes de prestació de servei, que es produeixen actualment per la manca d'espais dels treballadors, i que amb la covid només han empitjorat.

Tal com es va avançar a la junta de veïns d'abril, davant la impossibilitat de trobar un local que s'adapti a les característiques per seguir amb la prestació del servei, s'ha decidit ampliar les dependències actuals provisionalment a partir d'una estructura de panells prefabricats perquè quan cessi l'ús es pugui tornar a l'estat original.

El cost total aproximat de l'ampliació és de 45.000 euros, que es repartiran de la següent manera: quasi 32.000 a compte de l'EMD i més de 13.000 a càrrec de l'ens postal. El termini del conveni de la cessió de l'espai és de cinc anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.