Tornen les parades de productes no essencials al Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix

A partir d'aquest dissabte s'incorporen 12 parades de venda de roba, sabates, cosmètics, flors i plantes i parament per la llar, entre d'altres


  • Comparteix:

Imatge del Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del Mercadet dels Dissabtes a Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

El Mercat dels Dissabtes a Valldoreix recupera aquest dissabte totes les seves parades. Tres mesos després, tornen les parades no alimentàries que havien estat absents per les mesures anti-Covid fixades pel Govern. Per mantenir les mesures de seguretat tant pels clients com pels venedors, s'ha ampliat l'espai actual dels paradistes.

35 són el total de les parades que es podran trobar aquest dissabte al Mercadet; s'incorporen així 12 destinades a la venda de roba, sabates, cosmètics, flors i plantes i parament per la llar, entre d'altres

La nova normativa, tot i que permet la tornada de totes les parades, no permet posar a disposició dels clients aquells productes de prova no destinats a la venda com els de perfumeria o els cosmètics. Per garantir la salut dels clients i els marxants del mercat, Protecció Civil i la Policia Local coordinaran les mesures de control anti-Covid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.