Berna Güell: 'Sant Cugat ha millorat molt per la mobilitat amb bicicleta, però la gent encara no està del tot conscienciada'

La santcugatenca Berna Güell és la ciutadana de l'àrea metropolitana que més ha fet servir el servei de Bicibox el 2020


Temes relacionats

Una santcugatenca, la ciutadana que més ús del Bicibox ha fet a l'àrea metropolitana (23/mar/21)


  • Comparteix:

La santcugatenca Berna Güell davant d'una estació de Bicibox de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

La santcugatenca Berna Güell davant d'una estació de Bicibox de Sant Cugat / Foto: Lluís Llebot (Cugat Mèdia)

La santcugatenca Berna Güell és la ciutadana de l'àrea metropolitana de Barcelona que més ús ha fet del servei d'aparcament de bicicletes Bicibox el 2020. Com a usuària habitual d'aquest mitjà de transport des de fa anys, considera que Sant Cugat 'ha millorat molt' pel que fa a la mobilitat amb bicicleta però 'encara li queda'. La usuària ha explicat a Cugat Mèdia que, per exemple, 'per fer-ho bé' encara cal donar moltes voltes i que caldria prioritzar aquest vehicle i no el cotxe i separar millor els carrils, també els de vianants.

ESCOLTA-HO

De fet, assegura que "la gent encara no està del tot conscienciada" però és optimista perquè l'ús de la bicicleta a la ciutat ha augmentat molt darrerament. Berna Güell és usuària de Bicibox des de fa uns cinc anys i l'utilitza diàriament, tot i que no s'esperava aquest reconeixement per part de l'AMB.


Berna Güell

La gent no està massa conscienciada, encara et trobes gent passejant per un carril bici. Però jo crec que poc a poc ho anirà fent perquè no té res a veure amb fa 30 anys, jo crec que cada cop es té més en compte que les bicicletes existeixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.