L'AFA de La Mirada, tranquil·la amb el pas endavant urbanístic de la construcció del centre

Des de l'Associació de Veïns del Barri consideren que ubicació inicial "era la ideal"


  • Comparteix:

Una protesta de les famílies de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

Una protesta de les famílies de l'escola La Mirada / Foto: Cugat Mèdia

L'AFA de l'escola La Mirada i l'Associació de Veïns de Volpelleres han expressat la seva opinió a Cugat Mèdia sobre el vistiplau definitiu de la Generalitat per a la construcció de l'edifici de l'escola en una parcel·la del Parc del Bosc de Volpelleres. La presidenta de l'AFA, Elisenda Casanelles, ha expressat que la notícia ha deixat més tranquil·les a les famílies, però ha subratllat que ho estaran del tot 'quan el projecte estigui publicat al DOG'.

Les famílies posen en valor "el compromís ferm" de l'Ajuntament i de tots els grups polítics de tirar endavant el projecte. "Són persones molt accessibles que sempre procuren donar-nos resposta (...). Nosaltres hi confiem", ha expressat.

Què diu el veïnat?

El president de l'AV de Volpelleres, Alberto Valcarce, per la seva banda, ha lamentat que no s'hagi obert un espai de diàleg per trobar una ubicació més adient per a totes les parts implicades. Tot i que el veïnat comprèn que l'escola no pot seguir eternament en mòduls, la ubicació actual del nou equipament no els sembla l'adequada i reivindiquen la inicial, al costat de l'institut Leonardo.

Valcarce, en referència a l'informe desfavorable de l'OTAA, considera que amb amb la modificació puntual validada aquest dimecres per Territori "no s'ha demostrat que sigui l'única alternativa possible". De fet, arran d'aquest informe, des de l'entitat veïnal es va pensar que "es podria obrir l'espai de diàleg que no va existir a l'inici". Amb tot plegat, Valcarce considera que "cada vegada serà més difícil trobar una solució que satisfaci totes les parts".




Elisenda Casanelles

Nosaltres evidentment estem més tranquils, en el sentit que aquest dubte que havia pogut causar aquest informe ha desaparegut i ha quedat ratificat el projecte al bosc.

Elisenda Casanelles

Com a resum diria que el que vam veure ahir és el compromís ferm de l'Ajuntament, el compromís ferm de tots els grups polítics del govern i de l'oposició i el fet que el projecte executiu s'ha tirat endavant, tal com estava previst. Van a tempo a acabar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.