Sorea afegeix el nom d'Agbar a les factures de Sant Cugat

L'empresa està substituint el nom pel d'Agbar als municipis on opera, però en els de l'àrea metropolitana encara no, per la sentència del TSJC


  • Comparteix:

A l'esquerra, la factura com era abans; a la dreta la última factura / Foto: Cugat Mèdia

A l'esquerra, la factura com era abans; a la dreta la última factura / Foto: Cugat Mèdia

Molts santcugatencs potser s'han sorprès al veure que en la darrera factura del rebut de l'aigua, a més del nom de Sorea, ara hi apareix també el d'Agbar al costat. L'empresa Societat General Aigües de Barcelona ha iniciat un procés de substituir la marca comercial de Sorea per la d'Agbar, sense que canviï ni el contracte ni el servei.

Aquest procés de substitució ja l'han fet a la majoria de municipis on operava Sorea (250 municipis i un milió de llars), però no a Sant Cugat i als altres municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Segons expliquen fonts de l'empresa, després de la resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), fins que l'AMB no decideixi com vol gestionar l'aigua, en els municipis com Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès i Ripollet, es mantindrà la marca Sorea, però amb Agbar al costat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.