La Fira de Reis reuneix una cinquantena de paradistes amb un exhaustiu control d'aforament

La Rambla del Celler concentra la venda de productes artesanals fins aquest dimarts


  • Comparteix:

La Fira de Reis reuneix una cinquantena de paradistes amb productes artesanals en una nova edició marcada pel coronavirus i que s'allarga fins aquest dimarts. El control d'aforament amb una única entrada i sortida i sota una mateixa direcció per als compradors són algunes de les mesures que s'han hagut de prendre per mantenir la seguretat a l'espai que està ubicat a la Rambla del Celler. Els paradistes han lamentat que, amb les noves mesures de restricció, han baixat les vendes en aquesta edició.

Una edició de la Fira de Reis diferent i marcada per les restriccions del coronavirus. Control d'aforament estricte a l'entrada i tot senyalitzat en una sola direcció per als visitants de la mostra, amb una única sortida per marxar del recinte ubicat a la Rambla del Celler. Tot i la situació actual, els paradistes, amb mascareta, han pogut seguir fent la seva feina.

Productes artesanals de tota mena i un evident trànsit de visitants que han aprofitat l'ocasió per fer les darreres compres abans de la visita dels Reis Mags. Els artesans són un dels sectors més perjudicats per la Covid-19, com és el cas d'Olga Méndez, paradista des de fa molts anys i del Maresme. Lamenta que el sector dels artesans és un dels "grans oblidats" per part de les administracions.


Olga Méndez

Aquestes restriccions fan que les vendes baixin. No tothom escull entrar a la Fira de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.