On i quan puc donar una joguina solidària?

Descobreix tots els punts d'entrega a Sant Cugat i Valldoreix


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de l'entrega de joguines de l'EMD a l'hospital Taulí de Sabadell / Foto: cedida

Una imatge d'arxiu de l'entrega de joguines de l'EMD a l'hospital Taulí de Sabadell / Foto: cedida

Com cada any, diferents iniciatives de Sant Cugat fan una recollida de joguines solidària per a les famílies més desafavorides de la ciutat i que cap infant es quedi sense regal la nit de Reis. L’any passat es van entregar més d’un miler de joguines a nens i nenes de la ciutat, una xifra que aquest any s’espera poder igualar. Els punts de recollida són la Casa Abacial del Monestir, la seu de l'EMD Valldoreix, el complex esportiu de l'EMD i l'Institut Arnau Cadell.

Sant Cugat acull des de fa més de quatre dècades diferents iniciatives per dur a terme una recollida de joguines per a les famílies amb menys recursos de la ciutat. En l’actual context de crisi generada a causa de la pandèmia mundial, qualsevol ajut serà més benvingut que mai.

Si t’has plantejat fer el donatiu d’un llibre o d’una joguina per fer una mica més especials les festes d’un infant de la ciutat, et facilitem a continuació totes les localitzacions on podràs efectuar l'entrega del regal, així com els horaris en els quals podràs acudir a cadascun dels espais.

Fins al 31 de desembre:

  • A la Casa Abacial del Monestir de Sant Cugat (de 10 h a 13 h i de 17 h a 20 h)

  • Fins a l'11 de gener:

  • A la seu de l'EMD (de dilluns a divendres, de 8 h a 14 h)
  • Al complex esportiu de Valldoreix (de dilluns a divendres, de 8 h a 14 h i de 16 h a 21 h; dissabte i diumenge, de 9h a 13 h i de 17 h a 21 h)
  • A l'Institut Arnau Cadell (de dilluns a divendres, de 8h a 14h)


  • Recorda que és important que les joguines que entreguis siguin noves per estrenar i que les portis sense embolicar, per facilitar-ne la classificació per grups d'edat. A més, cal evitar les joguines sexistes o bèl·liques i, en la mesura del possible, prioritzar aquelles que siguin de caràcter educatiu i cooperatiu.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.