Com hem de seure a taula per Nadal? Consells per a uns àpats segurs

Des de Cugat Mèdia us expliquem les mesures bàsiques per aquests dies, com seure en zig-zag a taula


  • Comparteix:

Aquest Nadal serà diferent dels altres perquè hem de minimitzar el contacte amb persones externes al nucli de convivència. Tot i això, a Catalunya el Govern de la Generalitat permet que els dies festius assenyalats es puguin reunir fins a 10 persones, sempre que siguin de dues bombolles de convivència diferents. Si aquest és el vostre cas, des de Cugat Mèdia us donem els següents consells per tal de tenir un Nadal el més segur possible, com per exemple, seure a taula intercalats per no tenir ningú just al davant.

A banda de ser el nombre mínim de persones de fora del nostre nucli familiar -amb qui convius cada dia-, cal portar sempre la mascareta posada i només treure-se-la a l'hora de menjar. El menjador ha de poder estar sempre ventilat, malgrat que diuen que les temperatures aquests dies seran molt fredes. A banda dels consells habituals de rentar-se les mans sovint, aquests dies cal vigilar de no compartir plats ni estris per menjar. I també és molt important que, en els moments que no portem mascareta, ni cridem ni cantem.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.