La campanya 'Un nen, una joguina' vol 'fer feliços' els infants de Sant Cugat

El grup de joves de la parròquia de Sant Pere d'Octàvia recullen joguines per a les famílies més desafavorides


Temes relacionats

'Un nen, una joguina' es consolida a Sant Cugat amb més d'un miler de joguines recollides (10/gen/20)


  • Comparteix:

Recollida de la campanya 'Un nen, una joguina' de la darrera edició / Font: Cugat Mèdia

Recollida de la campanya 'Un nen, una joguina' de la darrera edició / Font: Cugat Mèdia

La campanya 'Un nen, una joguina', organitzada pels joves de la parròquia de Sant Pere d'Octàvia, inicia la recollida de llibres i joguines a la Casa Abacial des d'aquest dimarts i fins al 31 de desembre. Onze botigues de Sant Cugat s'han sumat a la campanya i ja han recollit més d'una vuitantena de regals entregats per la ciutadania. Els destinataris d'aquesta iniciativa són famílies desafavorides de la ciutat.

Amb més d'una quarantena d'anys, la campanya segueix caminant amb pas ferm perquè tots els infants tinguin regals en aquestes festes de Nadal. Serveis Socials de l'Ajuntament i Càritas informen els joves de la parròquia sobre quines són les famílies que tenen més necessitats.

Més de 1.100 joguines es van entregar la darrera edició i enguany també s'espera arribar a aquesta xifra. L'entrega de joguines a la Casa Abacial és al matí, de deu a una del migdia, i de cinc de la tarda a les vuit del vespre.

Una trentena de voluntaris són els encarregats de recollir i organitzar aquests lots per a les diferents famílies. Una de les coordinadores de la campanya, Clara Cardoner, espera una bona resposta de la ciutadania i explica que és "una manera de fer feliç a tots els infants de Sant Cugat".

Jugettos, Els Tres Reis, Eurekakids, Kiva, la Festa, Celler de Llibres, Pati de Llibres, Paideia, Alexandria, Papereria Planas i Arpali són els comerços col·laboradors d'aquest projecte. La campanya es tanca el 31 de desembre amb la recollida de totes les joguines i llibres.


Clara Cardoner

Els nens i nenes han de ser feliços el dia de Reis. Això és compromís de la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.