Continua baixant la xifra de grups confinats a les escoles de Sant Cugat

A tres dies de les vacances, hi ha 11 grups i 269 persones, entre alumnat i personal docent, confinades per algun positiu de Covid-19

Imatge aèria del Viaró, el centre més afectat per la Covid-19 de Sant Cugat / Foto: Cedida

Societat

Publicat el 18/des/20 per Martí González

Els centres educatius de Sant Cugat tanquen la setmana abans de Nadal amb 11 grups confinats, cinc menys que fa set dies. Segons les xifres publicades per la Generalitat, a tres dies de les vacances hi ha confinades 269 persones, entre alumnat i personal docent, un 30% menys que la setmana passada.

L'escola amb més grups i persones confinades continua sent el Viaró, tot i que ja han tornat molts alumnes. El centre té quatre grups i 115 persones afectades per la pandèmia. En total hi ha cinc centres santcugatencs afectats: l'Europa, l'institut-escola Catalunya, el Politècnic, i el Thau, a més del Viaró.

A Catalunya, en canvi, la xifra ha pujat un 55% en una setmana i ara hi ha 925 grups estables confinats, un 1,28% del total. En total hi ha 23.010 persones confinades, un 95% de les quals són alumnes.

[A Cugat Mèdia només publiquem el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del departament de Salut. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del departament, i no ho vulgui confirmar a la premsa].