L'església del Monestir recull aliments aquest cap de setmana per a Càritas

També es poden es podran deixar a diferents supermercats de la ciutat


  • Comparteix:

Les donacions d'aliments es podran fer en horari de missa a l'esglèsia de Sant Pere d'Octavià / Foto: Cedida

Les donacions d'aliments es podran fer en horari de missa a l'esglèsia de Sant Pere d'Octavià / Foto: Cedida

Durant la primera onada de la pandèmia el rebost de Càritas Sant Cugat va quedar buit pel gran nombre de gent que es va quedar sense feina a conseqüència del confinament. Per aquest motiu l’entitat local ha organitzat diverses recollides d'aliments per aquest cap de setmana. Els dies 12 i 13 de desembre es recolliran aliments a la Parròquia de Sant Pere Octavià, en horaris de missa. Tothom qui vulgui podrà deixar els aliments al peu de l’altar. D’altra banda, el mateix dissabte 12 es farà una recollida als supermercats Mercadona de Mira-sol, Esclat de Volpelleres i els Condis de Torreblanca, Coll Favà, Can Mora i Cristòfor Colom. A part, el cap de setmana següent, 19 i 20 de desembre, es durà a terme una recollida de diners també a la Parròquia de Sant Pere Octavià i en horaris de missa.

L'escola Viaró de Sant Cugat, a través de les xarxes socials, ha anunciat que se suma a la iniciativa d'aquest cap de setmana i hi participarà activament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.