El Cor de l'escola El Pinar participa un any més al concurs de nadales de Cadena 100

L'escola presenta la primera de les cançons que estrenaran aquest Nadal


  • Comparteix:

Captura del videoclip fet pels alumnes de l'escola El Pinar / Foto: Youtube

Captura del videoclip fet pels alumnes de l'escola El Pinar / Foto: Youtube

Els alumnes de Primària de l'escola El Pinar de Nuestra Señora participen, un any més, al concurs de Nadales convocat per l'emissora de ràdio Cadena 100. Aquest any han presentat una cançó molt original i especial: 'Canta, que ha nacido el Niño'. Una peça amb què han volgut transmetre l'entusiasme i l'alegria que aquestes dates acompanyen, malgrat la situació generada per la Covid-19.

Cada dia de la setmana, els més de 80 alumnes s'han anat desdoblant per poder fer els assajos corresponents en espais oberts, sense barrejar cap grup estable de classe i per evitar qualsevol risc innecessari. A més, els estudiants també han volgut aprofitar les hores d'esbarjo per seguir assajant perquè tot pugui estar perfecte.

Tot i que aquest any l'escola no podrà assistir als tradicionals concursos de Saragossa i Logronyo o als clàssics concerts de Sant Cugat, no ha volgut fallar a la cita nadalenca i el proper 23 de desembre els alumnes presentaran totes les cançons a la plaça de Barcelona en les 'Nadales al Carrer' de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.