El Mercantic acull una desfilada nadalenca benèfica de moda infantil

80 nens i nenes vestiran 8 marques i tots els beneficis es destinaran a la Fundació Itinerarium


  • Comparteix:

La desfilada tindrà lloc al Mercantic / Foto: Enlázate

La desfilada tindrà lloc al Mercantic / Foto: Enlázate

El Siglo al Mercantic acollirà el 22 de desembre la desfilada solidària de moda infantil organitzada per Enlázate Bcn. Tota la recaptació econòmica anirà en benefici de la Fundació Itinerarium, que treballa per a la inclusió social de persones amb necessitats especials. La mostra també es podrà veure per 'streaming' el 27 de desembre.

L'esdeveniment comptarà amb 80 nens i nenes d'edats diverses que vestiran de vuit marques de moda infantil. D'entre les marques, destaca Free Form Style, una marca que aposta per la moda inclusiva i adaptada a les persones amb mobilitat reduïda.

Tots els beneficis aniran destinats a un projecte concret de la Fundació Itinerarium: Joan Robots. Joan Hidalgo és un noi de 18 anys que pateix Ataxia Telangiectasia. Una malaltia que afecta la coordinació de les extremitats, el cap i els ulls.

Joan Hidalgo i el seu pare han engegat aquest projecte, per conscienciar sobre la importància del medi ambient. Es dediquen al disseny i a la creació de robots, fets a partir de material reciclat. Es podran comprar el mateix dia de la desfilada i també hi haurà una botiga de moda solidària amb diferentes marques.

Mesures anti-COVID-19 per assistir a la desfilada
La desfilada tindrà lloc el dia 22 de desembre des de les onze del matí fins a les vuit del vespre. Per tal de poder celebrar la desfilada sense aglomeracions i respectant les normes d'aforament (30% de la capacitat), se'n farà una cada hora i cada marca presentarà 10 models. Entre desfilades, està previst que diversos voluntaris de la Fundació desinfectin les instal·lacions. Tots els assistents hauran de portar mascareta i seguir el protocol de desinfecció de mans i presa de temperatura per entrar al recinte.

Per poder controlar l'assistència presencial, la venda d'entrades es farà per Internet i de manera anticipada a 10 euros per persona.

La retransmissió en streaming serà el dia 27 de desembre a les sis de la tarda. En aquest cas també s'hauran de comprar les entrades online de forma anticipada a tres euros per persona. En cas que no es pogués assistir, l'organització ha preparat la venda d'entrades 'Fila 0' que funcionaran com a donatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.