El Gran Recapte d'Aliments se celebrarà enguany virtualment

Del 16 al 21 de novembre, 11 supermercats de Sant Cugat acolliran la campanya del Banc d'Aliments


  • Comparteix:

Un moment de la recollida de l'any passat / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Un moment de la recollida de l'any passat / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

La 12a edició del Gran Recapte d'Aliments es durà a terme en línia, mitjançant donacions, enlloc de la recollida física d'aliments, a causa del coronavirus. La campanya es farà durant la setmana del 16 de novembre i fins al dissabte 21 en els principals supermercats, on el mateix personal serà qui animi la ciutadania a fer aportacions en el moment de pagar a caixa.

La iniciativa solidària anual ha decidit digitalitzar-se per minimitzar el risc de contagi. A part de l'opció de donar a l'hora de pagar a caixa, també es podrà contribuir a través de la web dels Bancs dels Aliments i per Bizum, amb el CODI 33596.

Un cop finalitzada la campanya s'adquiriran i distribuiran, amb la totalitat de les donacions aconseguides, aliments bàsics com llet, oli, llegums o conserves.

L'organització subratlla la importància de l'edició d'enguany del Gran Recapte a causa de la crisi de la Covid-19. La demanda d'aliments per part de les entitats socials ha crescut i, per això, el Banc d'Aliments fa una crida a la solidaritat ciutadana.

Aquesta és la llista d'establiments que acolliran el Gran Recapte a Sant Cugat: Lidl, Mercadona, Bon Preu, Consum, Condis i Caprabo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.