Queixes veïnals per la ubicació d'un pipicà a Mira-sol

El govern de Sant Cugat recorda que aquest espai de socialització per a gossos és una proposta del consell de barri i que s'hi faran arranjaments


  • Comparteix:

La ubicació d'un espai de socialització per a gossos a Mira-sol, entre els carrers d'Osca i de Saragossa, ha provocat queixes veïnals de la zona. Unes queixes que han elevat al ple municipal, amb una pregunta telemàtica a l'audiència pública que ha contestat el regidor de Participació i Barris, Marco Simarro. Simarro ha recordat que el pipicà sorgeix d'una proposta del consell de barri del districte i admet que s'han rebut queixes. El govern ja s'ha reunit amb els veïns per 'apropar postures' i, tot i que el regidor assegura que 'no hi ha espais alternatius', ja s'hi han fet i s'hi faran actuacions per ajustar-se a les queixes. A més, Simarro, ha lamentat que la construcció del pipicà va patir intents de boicot per entorpir els treballs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.