
Xavier Vendrell, president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia
Des del Gremi de Restauradors tenen calculat que actualment hi ha un 20% dels restauradors de la ciutat que ja estan fent delivery (menjar enviat a casa) i/o take away (menjar per emportar), i que ara alguns altres s'hi sumaran. Segons Xavier Vendrell, la Generalitat, a diferència del tancament durant el confinament, permetrà a tots els restaurants que puguin oferir aquest servei encara no en tinguin llicència. Per aquest motiu, des del gremi adverteixen que no tothom està preparat per oferir aquest servei en bones condicions, i que han de valorar bé els costos perquè possiblement els sortirà més a compte tancar i negociar amb el propietari dels locals.
Xavier Vendrell posa el seu cas com a exemple. Com a propietari del Mesón de la plaça Octavià, a ell li convé més fer un ERTO a la plantilla i abaixar la persiana durant el temps que duri aquesta restricció.
Xavier Vendrell
"Hi ha gent que ho ha tingut molt clar, i altre no. Hi ha gent que no estava disposat a creure la llei. No ho hem passat bé i hem quedat com els dolents"
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.