Els locals d'oci nocturn de Sant Cugat podran reobrir, però sense fer ús de la pista de ball

L'acord entre les patronals de l'oci nocturn i la Generalitat permet la reobertura a partir d'aquest dimecres


Temes relacionats

El 'patiment extrem' de la restauració i l'oci nocturn de Sant Cugat (24/set/20)


  • Comparteix:

El Moon és un dels espais que podria reobrir a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Moon és un dels espais que podria reobrir a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El Procicat ha aprovat que els locals d'oci nocturn puguin reobrir a partir d'aquest dimecres però sense fer ús de la pista de ball. Segons ha informat la FECASARM en un comunicat després de reunir-se amb la Generalitat, les discoteques i els locals d'oci nocturn podran reobrir les seves portes fins a les tres de la matinada i la pista de ball haurà d'estar ocupada per taules i cadires o només cadires, l'aforament estarà limitat al 50%, s'hauran de programar actuacions en directe i el públic haurà de portar mascareta mentre no estigui consumint. A més, hauran de portar un registre d'assistents i hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels assistents.

Les activitats incloses en la resolució aprovada són les que tenen llicència de discoteca, cafè teatre, cafè concert, sala de concerts, establiments de règim especial, discoteques de joventut, karaokes, sales de festes amb espectacles i concerts d'infància, segons la Fecasarm. Els locals amb reservats annexos quedarien fora.

L'horari serà el que cadascuna d'aquestes activitats té segons l'ordre d'horaris de la Generalitat però sense ampliacions els caps de setmana, el que comportarà que el tancament dels bars musicals i discoteques sigui pràcticament el mateix, ja que els primers tancaran a dos quarts de tres de la matinada i les segones a les tres. Els bars i restaurants continuaran amb la limitació horària de la una de la matinada però es permetrà el consum en barra guardant la distància d'1,5 metres, segons la patronal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.