Actualització escoles: Nous grups confinats per positius a l'Angeleta Ferrer, al Thau i al Pureza de María

Un total de 13 centres de Sant Cugat tenen algun grup confinat per positiu de Covid-19


Temes relacionats

L’escola Avenç confina un grup per un positiu de Covid (27/set/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'Angeleta Ferrer / Foto: Ajuntament de Sant Cugat (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu de l'Angeleta Ferrer / Foto: Ajuntament de Sant Cugat (Lluís Llebot)

L'institut Angeleta Ferrer i el Thau se sumen als centres de Sant Cugat amb grups confinats per algun positiu de Covid-19. En total, Cugat Mèdia ha pogut confirmar, ja sigui a través del centre o a través del departament de Salut, que 19 grups de 13 escoles i instituts de la ciutat estan afectats per positius a la ciutat. Hi ha quatre grups confinats a La Farga, tres al Pureza de María, dos de l'Angeleta Ferrer, un del Thau, un del Viaró, un a l'Àgora, un del Santa Isabel, un del Joan Maragall, un del CAR, un del Gerbert d'Orlhac, un de l'Arnau Cadell, un de l'escola Avenç i un de l'escola bressol el Niu. Segons informa l'Ajuntament, totes les proves PCR i la gestió dels grups confinats en centres escolars del municipi es fa des del CAP Valldoreix.

A Catalunya ja hi ha més de 900 grups confinats, però només han hagut de tancar quatre centres dels més de 5.000 que hi ha arreu del país. Segons el protocol establert per la Generalitat, aquells positius que no hagin requerit ingrés hospitalari hauran de fer aïllament domiciliari durant almenys 10 dies des que s'han començat a mostrar els símptomes, més 72 hores sense simptomatologia. Una vegada no quedin símptomes, l'infant ja podria tornar al centre, sense necessitat d'una PCR de retorn.

[Cugat Mèdia només publica el nom dels centres educatius que tenen grups confinats que apareixen a la web del Departament de Salut o que la direcció del centre ens ho ha confirmat personalment. Pot haver-hi alguna escola amb algun grup confinat que no aparegui encara en els registres del Departament, o no ho vulgui confirmar a la premsa].



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.