ERC Sant Cugat presenta 'Parlant de tu d'amor i llibertat', el nou llibre d'Oriol Junqueras escrit des de la presó

L'acte, que ha tingut lloc al Celler Modernista, ha aplegat una vuitantena de persones


  • Comparteix:

La secció local d'Esquerra Republicana ha presentat aquest dijous 'Parlant amb tu d'amor i llibertat', el nou llibre de l'exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, escrit des de la presó. A l'acte hi han participat el vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès, els regidors d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona Ernest Maragall i Elisenda Alemany i el germà del líder d'ERC, Roger Junqueras. La presentació ha estat l'excusa perquè els participants parlessin del vessant més humà d'Oriol Junqueras. Després de cada intervenció, els assistents han pogut escoltar fragments llegits per l'exvicepresident republicà del llibre, amb el qual Junqueras vol 'compartir paraules que l'han ajudat per ajudar també els altres'.

Amb aquest acte, ERC Sant Cugat ha reprès els actes polítics després de la crisi del coronavirus. La presentació, que ha reunit una vuitantena de persones al Celler Modernista, ha coincidit amb la proposta de les presons de Lledoners, Puig de les Basses i Wad-Ras de concedir el tercer grau penitenciari als polítics presos. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha donat el tret de sortida a l'acte i ha recordat que, tot i alegrar-se de la proposta dels centres penitenciaris, l'única decisió justa és 'l'amnistia i la llibertat'.

A la presentació també hi ha intervingut el germà de l'exvicepresident, Roger Junqueras, que ha explicat que al llibre fa un recull de textos, poesies i cartes i n'ha fet la seva pròpia versió per 'dirigir-se a tot aquell amb qui té desig de parlar o transmetre amor'. L'obra també consta d'anècdotes, d'història i de geografia amb les quals Junqueras transmet 'molts sentiments, il·lusions i passió'.

El vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat el punt final a l'acte. Aragonès ha felicitat l'alcaldessa per l'any al capdavant del govern municipal i ha reclamat la posada 'immediata' en llibertat d'Oriol Junqueras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.