La fase de represa es fa notar a Sant Cugat

La 'nova normaliat' es tradueix a la ciutat amb més gent al carrer, a les terrasses i als parcs infantils

Societat

Publicat el 21/jun/20 per Pau Vázquez

La fase de represa s'ha fet notar a Sant Cugat en el cap de setmana previ a la fi de l'estat d'alarma. Més gent a les terrasses dels restaurants i dels bars, als parcs infantils i, en general, al carrer, ha estat la principal novetat a la ciutat des què Sant Cugat deixés enrere la fase 3 del desconfinament divendres passat. Tot i l'entrada a la 'nova normalitat', es mantenen les mesures de protecció per evitar el contagi del coronavirus, com per exemple l'ús de la mascareta i la distància interpersonal de seguretat.

Amb l'entrada a la fase de represa també s'han acabat les franges horàries. Tothom pot sortir al carrer a qualsevol hora i s'ha eliminat el límit de persones per reunió. De la mateixa manera, es pot sortir a fer esport sense restriccions. Una de les reobertures més esperada era la dels parcs infantils. Els infants han pogut tornar a gronxar-se i jugar en aquestes zones prenent les mesures de protecció individual contra la Covid-19.

Una altra de les principals novetats ha estat l'eliminació de les restriccions de mobilitat arreu del país. Des de Sant Cugat ja es pot anar a qualsevol punt de Catalunya, mentre que a partir de dilluns també es podrà viatjar a les altres comunitats autònomes de l'Estat.




DECLARACIONS

Veïns

Em sembla fantàstic. Cal sortir amb prudència amb la mascareta. / Crec que la gent ara pensa amb el cor però cal pensar amb el cap també, perquè el que ha passat és una cosa inèdita.

Your browser doesn’t support HTML5 audio