L'Ateneu reobrirā les portes durant el mes de juliol

L'entitat recuperarā part de la seva activitat presencial adaptant-se a les mesures sanitāries

Imatge de la faįana de l'Ateneu / Font: Cugat.cat

Societat

Publicat el 18/jun/20 per Ālex Masana

L'Ateneu recuperarā part de la seva activitat presencial a partir del mes de juliol. L'entitat oferirā diverses cursos, tallers i monogrāfics que combinarā amb les propostes telemātiques que ja s'han anat duent a terme durant el confinament. La direcciķ adaptarā les classes i els espais comuns a les mesures de seguretat, higiene i distāncia obligatōria per la Covid-19.

L'Ateneu recuperarā part de la seva activitat presencial a partir del mes de juliol. L'entitat oferirā diversos cursos, tallers i monogrāfics que combinarā amb les propostes telemātiques que ja s'han anat duent a terme durant el confinament. La direcciķ adaptarā les classes i els espais comuns a les mesures de seguretat, higiene i distāncia obligatōria per la Covid-19.

L'Ateneu recupera, a poc a poc, la seva normalitat. L'entitat ha anunciat que reobrirā les portes el proper mes de juliol amb una proposta que combinarā diverses activitats presencials i telemātiques. Adaptant els espais comuns a les noves normatives de seguretat, higiene i distāncia social, l'oferta cultural lluirā de nou amb 65 cursos de diferents temātiques. Tant en les propostes individuals com en les propostes per parelles serā imprescindible l'ús de la mascareta.

En aquesta nova etapa, l'Ateneu vol donar més vitalitat al pati, que acollirā la tercera ediciķ del cicle estiuenc de Cinema Documental 'El mķn a la fresca'. Els tres primers dimecres de cada mes es podran visionar pelˇlícules documentals centrades en el dret a la salut, la temātica escollida en aquesta cita. L'entitat també ha programat dues sessions de contacontes els dimarts 14 i 21 de juliol a les set de la tarda al mateix pati del recinte.

Tant per participar en els 65 cursos que proposa l'Ateneu com per assistir a les diferents activitats els usuraris s'hauran d'inscriure al web de l'Ateneu.