L'Ateneu reobrirà les portes durant el mes de juliol

L'entitat recuperarà part de la seva activitat presencial adaptant-se a les mesures sanitàries


  • Comparteix:

Imatge de la façana de l'Ateneu / Font: Cugat.cat

Imatge de la façana de l'Ateneu / Font: Cugat.cat

L'Ateneu recuperarà part de la seva activitat presencial a partir del mes de juliol. L'entitat oferirà diverses cursos, tallers i monogràfics que combinarà amb les propostes telemàtiques que ja s'han anat duent a terme durant el confinament. La direcció adaptarà les classes i els espais comuns a les mesures de seguretat, higiene i distància obligatòria per la Covid-19.

L'Ateneu recuperarà part de la seva activitat presencial a partir del mes de juliol. L'entitat oferirà diversos cursos, tallers i monogràfics que combinarà amb les propostes telemàtiques que ja s'han anat duent a terme durant el confinament. La direcció adaptarà les classes i els espais comuns a les mesures de seguretat, higiene i distància obligatòria per la Covid-19.

L'Ateneu recupera, a poc a poc, la seva normalitat. L'entitat ha anunciat que reobrirà les portes el proper mes de juliol amb una proposta que combinarà diverses activitats presencials i telemàtiques. Adaptant els espais comuns a les noves normatives de seguretat, higiene i distància social, l'oferta cultural lluirà de nou amb 65 cursos de diferents temàtiques. Tant en les propostes individuals com en les propostes per parelles serà imprescindible l'ús de la mascareta.

En aquesta nova etapa, l'Ateneu vol donar més vitalitat al pati, que acollirà la tercera edició del cicle estiuenc de Cinema Documental 'El món a la fresca'. Els tres primers dimecres de cada mes es podran visionar pel·lícules documentals centrades en el dret a la salut, la temàtica escollida en aquesta cita. L'entitat també ha programat dues sessions de contacontes els dimarts 14 i 21 de juliol a les set de la tarda al mateix pati del recinte.

Tant per participar en els 65 cursos que proposa l'Ateneu com per assistir a les diferents activitats els usuraris s'hauran d'inscriure al web de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.