L'Associació de Veïns Sant Cugat Centre lamenta que es prioritzin terrasses i comerços per sobre dels veïns

L'entitat se sent 'desatesa' per l'Ajuntament

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 8/jun/20 per Joan Garcia

El president de l'Associació Veïns Sant Cugat Centre, Josep Vergés, lamenta que l'Ajuntament no els hi fa cas i només mira per les terrasses i els comerços, obviant l'existència dels veïns. Segons Vergés, l'Ajuntament havia adquirit el compromís de consultar a l'associació les mesures previstes per a l'obertura de comerços i terrasses prèviament, però no ha estat així. El president de la plataforma veïnal ressalta la falta de control a les nits i diu que la policia no vol fer res perquè no té instruccions per actuar. Vergés ha enviat una carta al tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat i Seguretat, Pere Soler, on se sent molest pel tracte rebut.

L'Associació Veïns Sant Cugat Centre ha evidenciat a través d'una carta no sentir-se representada per com l'Ajuntament tracta els veïns i el Consell de barri Nucli Urbà. Ressalta que no s'ha fet cap acta de les dues reunions fetes, una presencial i una altra virtual.

Vergés també ha expressat que quan es demana la col·laboració de la policia per controlar el soroll i l'acumulació de gent, no es fa cap cas. Vergés acusa directament al regidor de Seguretat Ciutadana, Via Pública i Benestar Animal, Francesc Carol, de negar-se a actuar ni per controlar l'excés de taules ni l'excés de persones i de sorolls.

La resposta de Pere Soler, segons Vergés, és comentar tots aquests temes al consell de barri Nucli Antic previst per a l'1 de juliol i cercar solucions.

L'associació, amb més de set anys d'existència a la ciutat, té una cinquantena de socis.




DECLARACIONS

Josep Vergés

Aquest nou govern continua com l'anterior. Ningú ens fa cas. Cap solució. Tot per les terrasses i comerços. No hi ha cap control.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Josep Vergés

No tenim actes del consell. Ens van dir que parlaríem sobre l'obertura de terrasses i comerços.

Your browser doesn’t support HTML5 audio