Fridays for future Sant Cugat fa una crida a afegir-se a la manifestació de llums i ombres des de casa

El col·lectiu no renuncia a la lluita contra la crisi climàtica i organitza mobilitzacions a través dels balcons i de les xarxes socials


  • Comparteix:

Detall del cartell de la crida / Foto: Fridays for future Sant Cugat

Detall del cartell de la crida / Foto: Fridays for future Sant Cugat

Fridays for future no s'atura en les seves reivindicacions per reclamar a les administracions mesures que frenin la crisi climàtica. Malgrat la situació de confinament provocada per la pandèmia del coronavirus, el col·lectiu crida, també des de Sant Cugat, a mobilitzar-se aquest divendres des de les xarxes socials i des dels balcons en una 'manifestació de llums i ombres'.

Sota el nom de #acciónglobalporelclima24A els col·lectius 2020 Rebelión por el Clima, Alianza por el Clima i Fridays for future convoquen aquesta manifestació entre aquest dimecres, Dia Mundial de la Terra, i aquest divendres. Els organitzadors criden a 'construir un futur comú des de la justícia climàtica i social' amb una sortida 'sostenible' de la crisi sanitària. I ho fan amb un manifest conjunt i amb una mobilització des dels balcons i les xarxes socials amb plantilles i projeccions dels missatges a les façanes i carrers. En aquest sentit, el col·lectiu ha publicat a les seves xarxes un tutorial per a les persones interessades en participar de la crida.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.