Els inquilins d'habitatges de protecció oficial podran condonar el 50% de lloguer, tant si són de Promusa com d'altres propietats

El consistori ha informat aquests llogaters que tindran les mateixes condicions que els que viuen en habitatges de Promusa


Temes relacionats

Sant Cugat condona la meitat del lloguer als arrendataris de Promusa en situació de vulnerabilitat ( 3/abr/20)

Noves mesures: Microcrèdits per pagar el lloguer per a inquilins vulnerables i suspensió de desnonaments (31/mar/20)


  • Comparteix:

Els inquilins d'habitatges de protecció oficial podran condonar el 50% de lloguer, tant si són de Promusa com d'altres propietats. Així ho ha confirmat l'alcaldessa, Mireia Ingla, al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa'. Ingla ha explicat que des que van prendre la decisió de suspendre el pagament del lloguer dels habitatges de Promusa també van obrir converses amb els propietaris de les promocions que no són de Promusa, que finalment prendran les mateixes mesures que el consistori.

En concret, l'Ajuntament condona el 50% del lloguer des del mes d'abril i fins que duri l'estat d'alarma a tots els arrendataris de Promusa que es trobin en situació de vulnerabilitat, ja sigui per l'aplicació d'un ERTO o per una reducció demostrable dels ingressos. A més, en els casos 'més severs' pel que fa a la reducció d'ingressos en relació amb la crisi del coronavirus, es podria arribar a eximir el 100% del lloguer.

Els inquilins d'habitatges de protecció oficial que no són propietat de Promusa també es poden acollir a aquestes mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.