Vídeojocs contra el coronavirus: Ibai Llanos organitza un torneig de FIFA 20 amb jugadors de Primera Divisió

El popular 'caster' instal·lat a Sant Cugat ha aconseguit reunir jugadors com Sergi Roberto, Marcos Asienso i Borja Iglesias


  • Comparteix:

El torneig serà del popular joc FIFA 20 / Foto: Cugat Mèdia

El torneig serà del popular joc FIFA 20 / Foto: Cugat Mèdia

La crisi del coronavirus ha obligat, entre altres coses, a aturar l'esport i a que els governs hagin decretat el confinament de la població. Entre les competicions que s'han aturat hi ha la Liga Santander, la Primera Divisió de futbol, que no tornarà a l'activitat fins a nova ordre. Davant l'absència de futbol i amb tots els jugadors a casa seva, Ibai Llanos ha decidit aportar el seu gra de sorra per lluitar contra l'avorriment. El popular 'caster' instal·lat a Sant Cugat ha decidit organitzar un torneig de FIFA 20 amb un representat de cada un dels 20 equips de la lliga.

Llanos va llançar la proposta per Twitter i en menys d'un dia ja va rebre missatges de jugadors de tots els equips de la competició. Amb els 20 equips confirmats, aquest dijous se celebrarà el sorteig i divendres, dissabte i diumenge tindrà lloc el torneig. Entre els jugadors que hi participaran hi ha Sergi Roberto, Courtois, Marco Asensio, Lucas Pérez i Carlos Soler. Fins i tot jugadors d'altres lligues europees han contestat la piulada de Llanos demanant si podien participar-hi.

El torneig, a més, comptarà també amb la participació dels comentaristes Manolo Lama, Antoni Daimiel, Rubén Martín i Miguel Ángel Román.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.