Crida de la parròquia d'Octavià per arribar al miler de subscritors i poder fer misses online

S'oferiran dues misses, una a les nou del matí i l'altra quan passin cinc minuts de les vuit del vespre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una missa al Monestir de Sant Cugat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'una missa al Monestir de Sant Cugat / Foto: Localpres

Després de la suspensió de totes les celebracions públiques al Monestir per la crisi del coronavirus, la parròquia de Sant Pere d'Octavià optarà per oferir dues misses diàries online. Seran a les nou del matí, oficiada per mossèn Carles Cahuana, i quan passin cinc minuts de les vuit del vespre, oficiada pel rector de la parròquia, mossèn Emili Marlés, i es podran seguir pel seu web i també per Youtube i, per això, fan una crida per arribar al miler de subscriptors del seu canal.

El mateix rector de la parròquia, Emili Marlés, ha explicat en un vídeo que ja han preparat un estudi per poder fer les cerimònies en 'streaming'. La missa del vespre, a més, serà expressament després de l'aplaudiment al personal sanitari i a tots els professionals que cobreixen les necessitats bàsiques durant aquest estat d'alarma. La parròquia de Sant Pere d'Octavià s'adhereix a la iniciativa.

La parròquia explica, a més, que també es podrà seguir l'hora santa dels dilluns i els dijous.

Repic de campanes
Les campanes del Monestir repiquen cada dia en dues ocasions mentre s'allargui aquesta situació. Ho fan a les dotze del migdia, per la pregària de l'Àngelus, per l'oració per la salut dels malalts i afectats pel coronavirus, i a les vuit del vespre, just abans de la missa, per participar en l'agraïment popular al personal sanitari i als professionals i voluntaris involucrats en la gestió d'aquesta crisi sanitària i logística.




Emili Marlés

Com veieu hem preparat un estudi per poder oferir cada dia en directe la missa que es fa el Monestir. Farem una a les nou del matí una altra a les 20.05h i la fem quan passen cinc minuts de les vuit per poder adherir-nos als aplaudiments que es fan per a totes les persones que treballen en aquests moments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.