El sopar solidari de l'AECC tornarà aquest dissabte a la Masia de Can Magí

L'acte comptarà amb actuacions musicals i de màgia


  • Comparteix:

El sopar arriba a la 33a edició / Foto: Localpres

El sopar arriba a la 33a edició / Foto: Localpres

El sopar benèfic contra el càncer de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) arriba aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre. Un any més serà a la Masia Can Magí i seguirà un format semblant al de les edicions anteriors, amb menú degustació i un sorteig de regals per als assistents. Les entrades, que es poden adquirir a través de la plataforma Cronocheck, tenen un preu de 75 euros i es poden adquirir fins al 3 de març.

La membre de la junta Rocío Arola s'ha mostrat convençuda que se superaran les 300 persones perquè ha assegurat que la resposta de la gent està sent 'increïble'. A l'acte hi haurà les actuacions d'Oriol Saltor, la cantautora Lucía Rodríguez, la finalista de 'La Voz Kids', Sofía Esteban, i el mag Oriol Màgic en un acte al qual també assistirà l'alcaldessa, Mireia Ingla. L'AECC també ha activat una Fila Zero a través de la mateixa plataforma Cronocheck.


Rocío Arola

Esperem que ho superarem perquè aquí funciona molt bé el boca orella. És increïble la quantitat de gent que ens diu que vol venir i com ho han de fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.