El Celler de Llibres es converteix en Hogwarts per un dia

Infants i adults han pogut gaudir aquest dissabte d'activitats relacionades amb la saga de Harry Potter


  • Comparteix:

Els fans de Harry Potter han deixat de ser 'muggles' per transformar-se en mags i s'han citat a El Celler de Llibres, que s'ha convertit durant aquest dissabte en l'Escola Hogwarts. La llibreria santcugatenca ha organitzat un dia d'activitats inspirades en el món màgic de la saga amb motiu del 21è aniversari de les aventures de Harry Potter de J.K Rowling. El primer dijous de febrer es commemora la 'Harry Potter Book Night', una cita a la qual també s'hi suma El Celler de Llibres des de fa 4 anys.

En tres torns, infants, joves i adults, caracteritzats per a l'ocasió, han participat en una gimcana amb diverses activitats inspirades en el món de Harry Potter com una lluita estratègica entre mags i mortífers o un altre on han hagut de fer servir les seves varetes màgiques. A més, per ambientar-se encara més, els assistents es dividien entre les diverses cases del col·legi de màgia: Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin i Hufflepuff.

El propietari d'El Celler de Llibres, Pablo Giménez, ha remarcat que la iniciativa sempre és un èxit i que la resposta de la gent és 'absolutament magnífica'. Tot i que al principi els participants poden mostrar-se 'tímids', es deixen anar i 's'animen més' quan comencen els jocs. Per a la llibreria és un plaer veure 'com gaudeix tothom' dels llibres.

Al final de cada gimcana, tots els assistents han rebut un obsequi com a recompensa per la seva entrega i participació. Entre els regals, cada membre ha conegut quin és el seu 'patronus'.




Pablo Giménez

La resposta de la gent és absolutament magnífica. S'ho passen molt bé i entre molt bé al paper. Alguns, al primer moment, estan una mica tímids però quan comencem amb les activitats s'animen més. És meravellós poder veure com gaudeix tothom d'una cosa tan maca com són els llibres.

Paula, Maria i Joana

La dels globus perquè havies d'encistellar i fer punts / La del llop perquè era misteri i havies que endevinar qui era cadascú / La dels globus perquè ha sigut divertit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.