El NacióDigital aterra a Sant Cugat per aportar més pluralitat al mapa mediàtic de la ciutat

El NacióSantCugat s'ha presentat aquest dimecres a la Casa de Cultura en un acte que ha aplegat prop d'un centenar de persones


  • Comparteix:

El NacióDigital ha aterrat a Sant Cugat. El NacióSantCugat, l'edició territorial del diari digital, s'ha presentat aquest dimecres a la Casa de Cultura en un acte que ha servit per explicar al prop del centenar d'assistents com funciona el mitjà i quins són els seus objectius. La presentació ha anat a càrrec del subdirector del NacióDigital, Ferran Casas, i d'Anna Mira, la periodista al capdavant de l'edició santcugatenca. Tots dos han estat acompanyats pel director de negoci i estratègia digital del mitjà, Jordi Font, que ha celebrat poder estrenar una nova edició al Vallès Occidental i afegir Sant Cugat a una llista on ja hi són Sabadell, Terrassa i Rubí.

Amb el NacióSantCugat, el NacióDigital arriba a les 19 edicions locals. En declaracions a Cugat Mèdia, Ferran Casas ha explicat que 'Sant Cugat era una peça que ens faltava', ja que la ciutat 'és un pols del Vallès on estan passant i passaran coses en els propers quatre anys'. Pel que fa a l'objectiu de l'arribada del mitjà digital, Anna Mira ha explicat que serveix per 'aportar pluralitat' al mapa mediàtic de la ciutat i posar Sant Cugat 'en el mapa nacional'.

La presentació s'ha completat amb una taula rodona on han participat el periodista Jaume Barberà, l'enginyer Xavier Roig i l'escriptora i poetessa Marta Pessarrodona. El debat s'ha centrat, en primera instància, en les 'fake news' i el paper que hi juguen els mitjans de comunicació en la seva propagació per després virar cap a una reflexió de la situació política actual i el conflicte entre Catalunya i l'Estat. Tot plegat en una cita on han acudit representats polítics de la ciutat i del país, com els consellers santcugatencs Damià Calvet i Jordi Puigneró.

Per finalitzar l'acte s'ha fet un brindis amb una copa de cava i s'ha entregat als assistents un exemplar de l'edició de la revista Sàpiens amb la col·laboració del NacióDigital sobre la sentència de l'1 d'octubre.






Ferran Casas

Nosaltres estem a Sabadell, a Terrassa i a Rubí. Evidentment, també havíem de ser a Sant Cugat, perquè és un punt important del Vallès Occidental i un lloc on estem segurs que passaran coses.

Anna Mira

La nostra intenció és aportar més pluralitat. A Sant Cugat hi ha mitjans establerts des de fa molt de temps. La nostra aposta és, des d'un mitjà de caràcter nacional, poder aterrar a Sant Cugat i posar la ciutat en el mapa nacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.