Centenars d'infants entreguen les seves cartes als Ambaixadors Reials

La comitiva enviada pels Reis d'Orient ha visitat Sant Cugat hores abans de la cavalcada

Societat

Publicat el 5/gen/20 per Clara Bardají

Centenars de nens i nenes han entregat aquest dissabte les seves cartes per als Reis Mags d'Orient als Ambaixadors Reials. La comitiva, enviada per Ses Majestats hores abans de la seva visita a Sant Cugat, ha fet parada a l'Envelat a la plaça de l'U d'Octubre per rebre als infants i conèixer quins són els seus desitjos. Els missatgers dels Reis d'Orient han arribat amb el trenet de Sant Cugat Comerç juntament amb alguns dels seus ajudants i acompanyats de música.

A dos quarts de sis de la tarda els Ambaixadors Reials han arribat al recinte mentre els menuts, expectants i il·lusionats, feien cua per poder entregar en mà la seva carta i fer les últimes peticions als missatgers dels Reis d'Orient. Llibres, trencaclosques, jocs de taula, videojocs i, fins i tot, salut per a tots als nens i nenes són només alguns dels desitjos dels infants que aquesta tarda s'han apropat a l'Envelat.

Quan tenien davant els Ambaixadors Reials, els menuts, alguns més nerviosos que d'altres, asseguraven que s'havien portat bé, que havien fet tots els deures i que havien ajudat als pares i les mares a casa. Com a resposta, 'els Reis Mags ho veuen i ho saben tot'.

A més de recollir les darreres cartes a Sant Cugat, els Ambaixadors Reials també han volgut enviar un missatge a tots els infants. L'Ambaixadora ha assegurat que, el que volen ells i els Reis d'Orient, és que els infants es portin bé i que 'tinguin molta salut'.

Els Ambaixadors Reials han estat els últims en recollir les peticions dels infants, després que patges i una patgessa ho hagin fet aquest divendres des de diversos punts de Sant Cugat. Després d'aquesta cita, només queda esperar l'arribada de Ses Majestats aquest diumenge que ompliran de màgia i il·lusió els carrers de tota la ciutat, tant el centre com els seus barris i districtes.




DECLARACIONS

Infants

El FIFA 20 i un llibre / Jocs de taula / Que no hi hagi nens malalts.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ambaixadora Reial

Que siguin bons tot l'any que ve com ho han sigut aquest i que tinguin molta salut. Això és el que els hi desitgen els Reis d'Orient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio