L'Envelat, centre neuràlgic de la diversió per a tota la família aquest Nadal

Gran varietat de propostes infantils i familiars es concentren en aquest espai durant les festes de Nadal


Temes relacionats

Un Envelat renovat i ampliat inaugura el Nadal més familiar a Sant Cugat (23/des/19)


  • Comparteix:

Com cada any, l'Envelat de Nadal es converteix en el centre neuràlgic de la diversió de les famílies. L'espai, ubicat a la plaça d'u d'Octubre, permet que petits i grans puguin gaudir de gran quantitat de propostes durant les festes nadalenques. Un taller de decoració d'ornaments per l'arbre de Nadal, Ecoxocs, pinta-cares, jocs en família a l'espai Re-Menuts i baldufes gegants són només algunes de les activitats del programa de l'Envelat, pensat per a infants de totes les edats i que tenen lloc tant a l'interior de les diverses carpes com a la plaça i al carrer. L'espai estarà obert fins al 4 de gener.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL NADAL A SANT CUGAT
L'Envelat de Nadal obre portes durant 10 dies amb diversos espais que ofereix propostes pròpies. L'Envelat, la carpa més gran de l'espai, és el principal escenari amb activitats durant tot el dia que van des dels jocs creatius fins a concerts i espectacles de màgia. El Cobert està dedicat especialment als tallers en família i infantils, com la creació d'ornaments per a l'arbre de Nadal.

La zona musical es concentra a la Caseta, on tenen lloc tots els concerts durant aquests dies d'Envelat. Els bebès i menors de tres anys també tenen l'espai Re-Menuts, un racó exclusiu per gaudir d'una bona estona en família amb tota mena de jocs. Les propostes també surten a l'aire lliure, tant a la mateixa plaça d'U d'Octubre com al carrer de la Creu, amb jocs i instal·lacions per als infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.