Women Evolution, l'empoderament de la dona a través de l'empresa arriba a Sant Cugat

Les organitzadores del congrés passen pel 'Sant Cugat a fons' per explicar una iniciativa que tindrà lloc el proper dijous a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Lídia Codinachs i Maria Freiria, dues de les encarregades del congrés / Foto: Cugat Mèdia

Lídia Codinachs i Maria Freiria, dues de les encarregades del congrés / Foto: Cugat Mèdia

Women Evolution (WE), un congrés sobre intel·ligència emocional des d'un punt de vista holístic en àmbits com la salut, la ciència, l'empresa, el lideratge i la transformació digital dirigit, principalment, a la dona directiva i empresària, aterra a Sant Cugat de la mà d'EsadeCreapolis el proper dijous 3 d'octubre. Per parlar de tot plegat han passat pel 'Sant Cugat a fons' dues de les responsables del congrés, Lídia Codinachs i Maria Freiria, i una de les ponents del congrés, l'autora d''Alfas y Omegas, el poder de lo femenino en las organizaciones' i fundadora de la consultora Blue, Mercè Brey.

ESCOLTA-HO

El programa de l'activitat es divideix en diversos blocs: lideratge femení en empreses tecnològiques, salut íntima de la dona i sexualitat femenina, la intel·ligència emocional en la ciència i la investigació, esport i sobre l'espai saludable del futur. Cadascun dels blocs comptarà amb diferents professionals destacades del sector encarregades de les ponències.

El mateix dia tindrà lloc l'entrega de premis WE Leadership al talent femení, amb què es distingiran dones referents en les seves trajectòries professionals. Les nominades d'aquesta primera edició són l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, la neuròloga Mara Dierssen, l'empresària Núria Basi, l'experta en Big Data Carme Artigas i l'escriptora Ana María Lajusticia.


Lídia Codinachs

Nosaltres som inclusives i volem comptar també amb els homes. La primera edició va ser a Madrid, i considerem que va ser un èxit i va tenir molt bona acollida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.