Els èxits del Valldoreix FC, 'un club d'amics', engeguen la Festa Major de la vila

Valldoreix engega la seva festa grossa


  • Comparteix:

El Valldoreix FC té clar què el diferencia de la resta de clubs: 'Som un equip d'amics, de barri, que juga per felicitat i per a créixer'. Són les paraules del president de l'entitat, Jorge González, que ha pronunciat el pregó de la Festa Major del territori. El club, amb 10 anys de vida, ha rebut el reconeixement de Valldoreix l'any en què, a més, s'estrena a segona catalana.

CONSULTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

González també ha destacat el caràcter humà del club: 'Ens importen les persones'. El president de l'entitat ha destacat la implicació dels joves membres dels equips en projectes solidaris tant a nivell local com internacional. 'Trobareu samarretes del Valldoreix al Raval, però també a Filipines i Kènia', ha explicat.

El pregó també ha destacat el caràcter jove del club. De fet, la majoria de membres de l'equip directiu del Valldoreix FC són jugadors de l'entitat esportiva. 'Si alguna cosa es pot aprendre dels 10 anys de vida del Valldoreix, és que si mai voleu engegar projectes, hi trobareu obstacles, però convertir-los en excuses o en reptes dependrà de vosaltres', ha explicat González, que ha atribuït a l'empenta juvenil l'èxit del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.