Sant Cugat reclama a Abertis que millori la seguretat als Túnels de Vallvidrera


Temes relacionats

Sant Cugat sol·licitarà una millora en seguretat als Túnels de Vallvidrera (22/jul/19)


  • Comparteix:

Ingla demana més inversions en aquesta infraestructura / Foto: Cugat Mèdia

Ingla demana més inversions en aquesta infraestructura / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha demanat formalment a Abertis que millori la seguretat als Túnels de Vallvidrera. En una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha explicat que la demanda prové del ple d'aquest juliol, on es va aprovar una moció en aquesta direcció. L'alcaldessa afirma que aquesta via, que connecta el Vallès amb Barcelona, 'necessita més inversions de les s'hi han fet els darrers anys'. Ingla ha assegurat que actualment existeixen 'noves mesures de seguretat' que haurien de poder-se incorporar a aquesta carretera. L'alcaldessa ha assenyalat que la millora de la mobilitat és una prioritat pel nou executiu i ha expressat la seva voluntat de connectar les set estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que hi ha a la població a través de la xarxa d'autobusos urbans.

La moció que el ple va aprovar per unanimitat el passat mes de juliol és un text proposat pel grup municipal de Ciutadans que exigeix a l'empresa adjudicatària de la via, la companyia Abertis, que actualitzi les instal·lacions per 'prevenir qualsevol futur accident'.


Mireia Ingla

És una via ràpida que ens connecta amb el Vallès i amb Barcelona i que necessita més inversions de les que s'hi han fet en els darrers anys. Els túnels tenen ja uns quants anys i hi ha mesures de seguretat noves que s'haurien de poder aplicar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.