Tall de trànsit a partir de dijous a l'avinguda de Cerdanyola per les obres de vianantització


Temes relacionats

La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola comença a caminar ( 8/mai/19)


  • Comparteix:

Tall de trànsit per la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola / Autor: Cugat.cat

Tall de trànsit per la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola / Autor: Cugat.cat

L'avinguda de Cerdanyola, entre el passeig de Torre Blanca i el carrer de Montserrat, quedarà tallat al trànsit a partir d'aquest dijous a causa de les obres de remodelació i vianantització de l'avinguda iniciades a l'abril. La circulació de vehicles en aquest tram queda restringit de manera definitiva fins que finalitzin els treballs de renovació del clavegueram i remodelació de l'avinguda de Cerdanyola. Pel que fa al transport públic municipal, les línies L1, L8 i L9, recuperen la parada de l'avinguda amb el passeig de Torre Blanca, que es mantindrà en aquesta ubicació fins que es completi tota la vianantització.

Els treballs, que van començar fa un mes, han consistit fins ara en connectar el futur clavegueram de l'avinguda de Cerdanyola amb el col·lector que hi ha al passeig de Torre Blanca. Ara, un cop acabada aquesta actuació, comencen les obres de renovació del clavegueram i remodelació que es faran per fases per garantir el pas dels vianants i l’accés del veïnat i la càrrega i descàrrega.

La vianantització de l'avinguda és una de les actuacions del Pla Estratègic de millora del barri del Monestir-Sant Francesc i ha comptat amb la participació de veïns i comerciants. Les obres es van iniciar a finals d'abril i està previst que s'allargui entre cinc i sis mesos. Tota l'avinguda serà de plataforma única per integrar la via a l'eix de vianants que comença a l'estació de Sant Cugat. A més, se soterrarà el cablejat aeri de telefonia i es renovarà la il·luminació amb fanals de dues alçades.

La segona fase, prevista per al 2020, allargarà la vianantització fins a la plaça de la Pelleria, a la cruïlla amb la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.