Centenars d'infants surten al carrer per reivindicar els valors de l'educació física

Sant Cugat ha celebrat el Dia Mundial de l'Educació Física al Carrer

Societat

Publicat el 25/abr/19 per Martí González

Sant Cugat ha celebrat un any més el Dia Mundial de l'Educació Física al Carrer per reivindicar els seus valors. Set centres han traslladat la seva activitat a diversos punts de la ciutat per compartir l'esport amb la ciutadania.

Alguns d'ells han fet classe habitual, tot i el canvi d'ubicació, i d'altres han optat per activitats diferents amb alumnes de diverses edats. Un dia 'especial' per a nens i nenes i també per als mestres. Així ho han assegurat Ian Capilla i Laura Abad, de l'Escola Gerbert d'Orlach, i el mestre d'Educació Física de l'Escola Collserola, Raül Romero.

Enguany, hi han participat l'Institut Angeleta Ferrer, l'Institut Joaquima Pla i Farreras, l'Escola Catalunya, l'Escola Gerbert d'Orlach, l'Escola l'Olivera i l'Escola Turó de Can Mates.




DECLARACIONS

Raül Romero

És un dia especial perquè podem mostrar a tothom com treballem. Molta gent ens ha preguntat què fem amb il·lusió, han vist que hi ha nens jugant junts de diferents edats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ian Capilla i Laura Abad

Hem vingut quart i sisè a fer Educació Física al carrer. Són coses que ja hem fet a l'escola i està bé perquè estem a la naturalesa. /Hem fet acrosport i reptes cooperatius. És diferent, no sempre has d'estar a un gimnàs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio