L'estudiant Cristina Grau, Premi Sant Cugat pel projecte 'Tendiendo la mano al futuro'

Grau ha desenvolupat projectes d'enginyeria per facilitar la vida a persones amb problemes de mobilitat a les mans


  • Comparteix:

L'estudiant de batxillerat de l'European International School of Barcelona Cristina Grau ha rebut un Premi Sant Cugat per haver estat treballant durant dos anys en el treball final de recerca del centre 'Tendiendo la mano al futuro'. Grau ha desenvolupat diversos projectes en l'àmbit de l'enginyeria destinats a fer la vida més fàcil a aquelles persones amb problemes de mobilitat a les mans, o perquè van néixer sense elles, o per haver patit algun accident o malaltia.

Grau va començar la investigació arran que la seva mare pateix una malaltia minoritària que l'afecta en la mobilitat de les mans. Es tracta d'un projecte que l'ha fet 'molt feliç' i que ara rep una recompensa en forma de premi. Un guardó que li serveix com a empenta per 'seguir desenvolupant' la investigació perquè les pròtesis puguin controlar-se, fins i tot, directament des del cervell.

La regidora d'Innovació, Joana Barbany, ha estat l'encarregada de lliurar-li el premi.


Cristina Grau

És un projecte que m'ha fet molt feliç i he après molt. Vull seguir desenvolupant-lo fins al punt que es pugui controlar des del cervell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.