Dos afectats per una crisi cardíaca durant l'aplec de Sant Medir

En total se sumen dues incidències similars durant l'aplec, en diferents moments de la jornada

Moment en què han arribat els serveis mèdics al Camp del Miracle / Foto: Cugat.cat

Societat

Publicat el 3/mar/19 per Joanmi Fernandez

Els serveis mèdics han atès dos afectats per una crisi cardíaca durant l'aplec de Sant Medir. Les ambulàncies s'han atansat fins al Camp del Miracle i han pogut traslladar els dos afectats fins al restaurant Can Jané on es trobava un helicòpter, encara que finalment s'ha optat per traslladar-los directament amb els mateixos vehicles fins a Mútua Terrassa.

Les dues incidències s'han registrat en moments diferents durant l'aplec de Sant Cugat: el primer cap a quarts de dotze del migdia, abans que arribessin els Gegants de Sant Cugat. El segon cas s'ha produït a tocar de les tres de la tarda. Segons ha pogut saber Cugat.cat, les dues persones afectades tenien els mateixos símptomes i en el moment del trasllat per part dels serveis mèdics estaven conscients.

A banda d'aquests dos episodis, els sanitaris també han atès dues persones més per afeccions diferents: en un cas, per una lipotímia i en l'altre per un traumatisme al cap. En cap d'aquests dos casos ha fet falta efectuar un trasllat a un centre mèdic.