Cuina i salut es donen la mà en una nova escola de Sant Cugat

Playcook ofereix tallers de cuina saludable per a infants i adults

Societat

Publicat el 13/mar/19 per Roger Cuartielles

La nutrició i la cuina esdevenen parelles indestriables a The Playcook. Es tracta d'una nova escola de cuina que va obrir portes al novembre i que des de llavors ofereix formacions culinàries per a totes les edats, tant a infants com a adults. A uns, els ensenyen a adquirir hàbits saludables i als altres a reenfocar la dieta si és necessari. Tot plegat es fa al local que l'escola té al carrer Xerric i que té dos espais: una zona per a 'showcookings' i una altra amb diferents espais individuals de cuina per poder fer classes en grup.

'Volem deixar clar que l'alimentació saludable no implica menjar sempre plats de verdura, sinó que hi ha un ampli ventall gastronòmic', explica una de les integrants de l'equip de The Playcook, Andrea Puigdellívol. En aquest sentit, opina que és molt important que es coneguin les múltiples possibilitats gastronòmiques que hi ha, especialment des de ben petits. Per això el centre compta tant amb dietistes com cuiners dins l'equip.

En un dels tallers per a infants que hi fan hi participen una desena de nens i nenes. Infants com la Marina Lozano, que destaca que s'hi va apuntar perquè des de ben petita li ha agradat molt cuinar. 'Cuinar em fa feliç i m'agrada molt menjar', destaca un altre dels participants, en Biel Alòs.

A part de cursos, el centre també organitza activitats lúdiques culinàries com l'anomenat 'team building'. Es tracta d'una activitat dirigida a grups i a empreses i en què diferents equips competeixen per crear un plat.





DECLARACIONS

Andrea Puigdellívol

Volem deixar clar que l'alimentació saludable no implica menjar sempre plats de verdura, sinó que hi ha un ampli ventall gastronòmic.

Your browser doesn’t support HTML5 audio