Més de 3.500 persones proven sort en un nou sorteig de Promusa

S'han sortejat 58 pisos nous de lloguer protegit i baixes de darreres promocions


Temes relacionats

Consulta si ets dels seleccionats en el sorteig per optar a un pis de Promusa (31/gen/19)


  • Comparteix:

La ciutat ha viscut aquest dimecres un nou sorteig d'habitatges de lloguer general protegit de Promusa. En aquesta ocasió, 3.539 persones han provat sort per aconseguir-ne un en una convocatòria que ha sortejat 58 pisos nous i baixes de darreres promocions. En el sorteig, que s'ha fet al Teatre-Auditori per poder acollir el gran nombre d'inscrits, se n'han seleccionat 200 perquè aportin la documentació necessària. En total, la sessió ha reunit prop de 700 persones que han seguit el sorteig en directe. Ara, caldrà que els escollits aportin la documentació necessària per optar als habitatges de protecció i en compleixin els requisits. L'entrega es farà previsiblement a partir del maig. Consulta aquí la llista resultant del sorteig.

Concretament, dels habitatges de nova promoció -situats entre el carrer de Vallseca i el carrer de Benet Moxó- s'han sortejat 46 pisos de tres habitacions, 10 de dues i dos habitatges adaptats de dues habitacions.

Tal com preveu la llei, els pisos adaptats només es destinaran a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa a la resta, les persones sol·licitants a títol individual podran optar a pisos de dues habitacions, les unitats familiars d'entre dos i quatre membres a pisos d'entre dues i tres habitacions, i les famílies de més de cinc membres a habitatges de tres.

Per a optar a aquests habitatges cal estar inscrit al Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de Sant Cugat i tenir un empadronament al municipi d'un mínim de tres anys. També no ser titular de cap habitatge ni gaudir de drets d'ús respecte a cap habitatge.

Es preveu que d'aquí a un parell d'anys hi hagi un nou sorteig de 60 pisos nous. En aquest cas ubicats a Can Mates. Promusa calcula que el 45% de les persones a qui requereix la documentació no l'arriba a presentar, i de la resta, el 10% no compleix els requisits.




Assistents

Vinc pel meu fill, per a veure si li toca. / És important que es faci perquè si no haurem de marxar de la ciutat ja que els preus del lloguer són inassumibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.