L'Associació de Propietaris de Torre Negra qualifica d''il·legal' la nova ordenança de circulació de bicicletes per Collserola

La normativa s'ha començat a aplicar aquest cap de setmana

Terrenys de la Torre Negra / Foto: ACN

Societat

Publicat el 22/gen/19 per Sergio Morales

L'Associació de Veïns de Sant Cugat Propietaris de Torre Negra carrega contra la nova ordenança de mobilitat al Parc Natural de Collserola, en marxa des de divendres passat i que dóna prioritat als vianants per sobre dels ciclistes. L'entitat assegura que l'Ajuntament 'no té cap potestat per dictaminar-la', ja que s'apliquen sobre uns terrenys de titularitat privada.

Els propietaris, en un comunicat, també lamenten que el consistori no els hagi consultat a l'hora d'elaborar la normativa. 'L'Ajuntament dedica un menyspreu i una falta de respecte als propietaris de la Torre Negra que passa la línia de la legalitat', sentencien.

Al text, l'associació recorda i lamenta que el conflicte sobre la protecció de la zona estigui 'enquistat' des de fa més 20 anys. 'El consistori ha anat canviant el pla urbanístic i d'usos segons els seus objectius, obviant els propietaris', es queixen.