La botiga Shokolad del carrer Major ha ofert als santcugatencs un 'showcooking' a càrrec dels mestres pastissers Jordi Mora i Georg Pircker, que han ensenyat al públic assistent els secrets del seu tortell de Reis. La massa, feta a consciència, i la qualitat dels ingredients són elements indispensables perquè el producte surti a la perfecció. El tortell de Mora i Pircker, fet a l'obrador Zucker, ha fet les delícies dels assistents que, després d'atendre a les explicacions i al procés, han pogut degustar-lo. A més, el 'shoowcooking' ha servit perquè el santcugatenc Jordi Mora pugui fer gala de les seves qualitats a la seva ciutat on se'l coneix menys que a altres indrets.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
Foto
El tortell de Reis que han fet Jordi Mora i Georg Pircker / Font: Cugat.cat
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.