S'acaba el termini per participar a la campanya 'Un nen, una joguina'

Només es poden entregar les joguines avui al matí i dimecres


Temes relacionats

Música solidària perquè cap infant passi els Reis sense joguina (30/des/18)


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa / Foto: Joves de la Parròquia

Cartell de la iniciativa / Foto: Joves de la Parròquia

Recta final de la recollida de regals de la campanya 'Un nen, una joguina'. Els interessats a participar-hi encara poden fer-ho, però només podran entregar els articles a un dels 11 punts de recollida habilitats aquest dilluns al matí, entre les deu i la una del migdia, i aquest dimecres entre les deu i la una i de cinc a vuit del vespre. El Grup de Joves de la Parròquia crida també a què la gent s'animi a donar un cop de mà en l'elaboració dels lots.

Els lots d'enguany inclouran tres joguines i un llibre o material escolar, que es repartiran entre els gairebé 300 nens que atén Càritas a Sant Cugat, respectant el màxim possible el que hagin demanat els petits a les seves cartes. L'entrega es farà per torns, per respectar la intimitat de les famílies ateses.

'Un nen, una joguina' supera ja el quart de segle de vida i les membres del Grup de Joves de la Parròquia Núria Garrido i Clara Cardoner han explicat que per a elles suposa 'una satisfacció' dedicar les seves vacances a ajudar els altres.

Des d'aquest any, Cugat.cat és el mitjà oficial de la campanya. A banda de la difusió d'activitats, el grup de comunicació participa activament de la campanya amb el patrocini d'una bossa amb disseny de l'artista santcugatenc Adolf.

Els punts de recollida de les joguines seran la Casa Abacial i les botigues col·laboradores: Els Tres Reis, Eureka Kids, La Festa, El Celler de Llibres, Llibreria Alexandria, Llibreria Paideia, El Pati de Llibres, Papereria Planas, Papereria Arpali, a més de la Policia Local.


Núria Garrido

A mi m'agrada molt, sóc capaç de deixar la universitat de banda al Nadal i implicar-me al 100%. El dia de Reis pensem en els nens que han rebut els regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.